miercuri, 16 aprilie 2014

John Onoje îi dă bătăi de cap lui Voronin. Liderul PCRM ar putea fi cercetat penal

Румыно-фашист Джон Оноже (John Onoje), член Национал-унионистской партии В.Павличенко и он хочет стать президентом Молдовы и объединить Басарабию и Румынию. http://www.pnl.md/ & http://www.pavlicenco.md/
От кого:Petru Iorganji <iorganji.petru@mail.ru> 
Кому:agena01@gmail.com
Копия:oleg.vv <oleg.vv@mail.ru>, sergiu99 <sergiu99@list.ru>
5 марта 2013, 11:42
5 файлов
John Onoje, Batut de politisti? / / VIDEO
John Onoje, Batut de politisti?  / / VIDEO
foto: jurnal.md
6199
John Onoje susține Ca o Fost snopit version Batai de Cativa politisti, ziua version amiaza mare, Intr-o toaletă DIN Centrul Capitalei. Moldoveanul de Culoare spune Ca i sa întâmplat educă, în Timpul protestelor organizate de fostul lider crestin-democrat, Iurie Roșca. Onoje susține CA Trei indivizi l-au oprit version trecerea subterană de la Intersectia străzilor Ștefan cel Mare și Ismail, l-au Tarat cu FORTA Pană version toaletă Si l-au Luat la pumni. Barbatul AFIRMA CA a încercat SA Sune la 902, Dar bărbații au Râs de el spunându-i CA EI sunt politisti. CA Crede afro-moldovenanul în Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at FEL, Roșca Si liderului comuniștilor, Vladimir Voronin, se răzbună pe el a scris faptul cca le sabotează manifestațiile. Partidul Național Liberal, formațiunea de îngrijire la un recent Onoje aderat, a solicitat Ministerului de Interne sa-i asigure Protecția. Totodată, liderul PNL, Vitalia Pavlicenco, sa arătat indignată de faptul CA președintele PCRM, Vladimir Voronin, la insultat în documentul PE publică Onoje, numindu-l "negru". Politia Nu au comentat deocamdata acuzațiile moldoveanului de Culoare.







John Onoje ÎI da batai de cap lui Voronin. Liderul PCRM ar putea fi cercetat penal

Articol de PUBLIKA.MD , Publicat in data de 20-02-2012, ora 16:250 0
Klass 0
Foto: mediafax.ro
Foto: mediafax.ro
Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a Facut Declarații rasiste la Adresa lui John Onoje . Acuzația de viță de vie DIN PART organizației Amnesty International Moldova, de îngrijire susține CA a scris aceasta Comunistul ar trebui SA răspundă version Fața legii.
Amnesty International Moldova se confruntă cu ONU APEL Catre procurori si deputații DIN Parlament cca liderul PCRM SA FIE pedepsit.
"Un astfel de comportament Este inadmisibil. Mai Mult, Este pasibil urmăririi penale se conformeze legii ", a declarat Cristina Pereteatcu, Director Executiv Amnesty International Moldova.
Potrivit acesteia, imunitatea parlamentară Nu Este o "vacă Sacra" Si aceasta Nu TREBUIE SA FIE folosită pretul a se spala pe Mâini.
data pe de 18 februarie, în timp ce John Onoje făcea Parte Dintr-ne alt grup de manifestanți de Langa Arcul de Triumf, Vladimir Voronin, în cadrul unui Multe discurs adresat Suporterilor Sai version PMAN, sa referit la culoarea pielii lui Onoje.
Foto: Captura imagini video de
Foto: Captura imagini video de
Mafia Si Partidul Comuniștilor au BLOCAT reformele necesare a scris ca Republica Moldova SA Adere la UNIUNEA EUROPEANA. IAR o solutie version rezolvarea acestei Probleme Este unirea cu statul vecin România. Declarațiile ÎI aparțin moldoveanului de origine africana John Onoje si au Fost făcute version cadrul unui Multe Interviu for union.md .
Potrivit acestuia, mafia Este grijă CEA Fura, omoara Si Nu le permite oamenilor SA traiasca decent. Context în Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, Onoje o Facut referire Atat la Partidul Comuniștilor, CAT SI UNII la Membri ai Partidului Liberal , referindu-se la viceprimarii Municipiului Chișinău, Nistor Grozavu si Mihai Furtună.
"Mafia Este Partidul Comuniștilor, oamenii de la UNIUNEA Sovietică. Noi avem Obiectiv Clar:.. lichidarea mafiei, lichidarea PCRM si in PL sunt persons mafiote, aceștia lucrează version Primarie si Fura oamenii ", a declarat John Onoje
Totodată, . acesta Vede rezolvarea problemei NUMAI Prin unirea Moldovei cu România IAR DUPA UNIRE, în Moldova SA Ramana NUMAI Reprezentanti, IAR restul ministerelor SA FIE Doar la București.
"Noi Nu putem reuși Prin Alianța, NUMAI Prin UNIRE vom reuși. ​​TREBUIE SA discutăm cum Problema unirii cu România, cu Frații Nostri. NUMAI Prin UNIRE se VOR reuși mai MULTE ", a spus Onoje.
De asemenea, John Onoje a menționat CA educă Noaptea o Fost sunat de o persoana DIN PART lui Marian Lupu, îngrijire ia Propus SA lucreze Împreună, Insa, acesta a refuzat conlucrarea cu președintele interimar Marian Lupu.
În luna ianuarie a acestui o, John Onoje, de origine Africana, o Moldovenească cetățenia primit un al doilea. Acesta a emigrat în Republica Moldova în Timpul războiului civil DIN Sierra Leone, ACUM 11 ani.
Citeste tot Despre: John Onoje , mafie , PCRM , România , UNIRE
Relaționează Articole Semnături for Onoje

John Onoje CeRe susținerea Deputaților a scris un candida la funcția de Șef al STATULUI

foto: UNIMEDIA
Relaționează Articole

Pretendentul la președinție, Liberalul si unionistul John Onoje amendat for administrativă Încălcarea regulilor de comert

Foto: arena.md
Fostul Pretendent la funcția de Presedinte al Republicii Moldova, cetățean al Moldovei de origine africana John Onoje, un Fost amendat a scris "administrativă Încălcarea regulilor de comert în Piața". Potrivit ofițerului de Presa al Comisariatului General de Politie, Adrian Jovmir, plîngerea pe Ștampila lui Onoje un parvenit DIN PART Administratiei Întreprinderii Municipale "Piața Centrala", pe motivație CA acesta Nu Respecta locul de vinzare oferit. Oamenii legii i-au Stabilit o Amenda de 4 mii de lei. Solicitat de NOI.md, Adrian Jovmir a menționat CA demersul pe Ștampila lui John Onoje un parvenit de date a la de 10 noiembrie, IAR LA date de 13 noiembrie acesta a Fost Si reținut condus la Comisariat. "Nu Doar el o sancționat Fost. Nu e el prima, unica SI NICI Ultima persoana amendată a scris administrativă Încălcarea regulilor de comert ", a mai spus Jovmir. Potrivit juristului ÎM "Piața Centrala", Vadim Platon, Administratia Pietii o Fost nevoită SA se adreseze Politiei, deoarece Nu Este a scris Prima data Cind Onoje Nu Respecta locul de vinzare AUTORIZAT. Ironia sorții o ca Facut John Onoje SA FIE sancționat conformeze articolului 274 al Codului Contravențional, avînd la Piața autorizate locurile 273 si 274. Din ziua aplicării amenzii, acesta se Zile Trei, Astazi including, a scris un achita Doar jumătate DIN Amenda aplicată, adica 2 mii de lei. John Onoje Este Fost emigrant DIN Sierra Leone, de îngrijire a Moldovenească obținut cetățenia, Este membrul al Partidului National Liberal si optează pretul unificarea Moldovei cu România. La Inceputul anului curent, acesta a depus actele a scris un candida la Functie de Presedinte al Republicii Moldova, Dar Nu a primit un al susținerea niciunui DIN Deputati.









John Onoje, împroșcat cu Bulgari de zapada version timp ce protesta

Foto: noi.md
Deja o Doua zi consecutiv, moldovean Cetateanul John Onoje protestează Alături de comuniști version Fața Procuraturii Generale, NUMAI CA împotriva Lor. Acesta a declarat CA procurorul general, Valeriu Zubco "Nu o nimic Facut" Si Ca "comuniștii SA VOR controleze Procuratura", de aceea cer demisia lui Zubco. Protestul Nu o Trecut Fara incidente. Dupa ce protestatarii PCRM au Inceput SA plece DIN Fața Procuraturii, Onoje, cu o pancartă Mina, striga: "Comuniștii ucigași", "Jos mafia comunista". La ONU momentul dat, unul DINTRE simpatizanții comuniștilor la împroșcat cu ONU Bulgare de zapada. "Uitați-va la comportamentul Lor! Jos comuniștii! ", A continuat Strige SA Onoje. Un alt protestatar PCRM ia întins cîțiva Banuti. "Na o" capică "SI TACI DIN gură", a spus baiatul. "Na o bombonica, Ca tu Nu lucrezi degeaba, na, Mititelu '. Macaroane n-am ", a spus si o Doamna, întinzîndu-i o Caramela. "Imi dai otravă. Comuniștilor, mergeți cu otravă voastra ", a spus la rîndul SAU John Onoje. http://curaj.tv/reportaj/john-onoje-a-dansat-hora-unirii-la-alba-iulia/











Onoje o Fost achitat de judecătoarea Andronic

. 21 Jan, 2013 de Postat version Justitie 800 | 4

Dupa ce Politia de la Piața Centrala la tîrît forțat la sectorul de la Gara Centru auto în vara anului 2011, apoi la amendat Prin Procuratura de sector la 1200 de lei, John Onoje, ajutat de Avocatul Ilie Rotaru, a reușit SA obțină la Judecătoria de sectorul anularea acelei amenzi, pe de îngrijire a plătit-o deja, a scris CA-i trebuia urgent biometrice pașaportul, Ca Sa meargă la București, la o manifestație unionistă.
================= ===========
dupa ce emigrantul DIN Siera Leone, John Onoje, un scapat astfel de Alte amenzi, aplicate de procuraturile Buiucani si Centru, Săptămîna viitoare așteaptă verdictul instanței pe Ultima, cea mai mare DINTRE elemente, 1200 de lei, pe o pasa si achitat-o, deoarece altfel Nu putea obține pașaportul moldovenesc, de îngrijire Avea nevoie Ca Sa meargă la București, la o Actiune unionistă. Procuratura Centru la amendat, a scris CA, INTR-ne incidente DIN 2011 de la Gara Centrala, n-ar fi vrut SA coopereze cu polițistul de la Piața Centrala.
Este asistat Voluntar version judecată de Avocatul Ilie Rotaru.
Pronunțarea VA Avea loc Luni, 21 ianuarie, ora 12


John Onoje spune CA educă, 19 Februarie 2012, dupa ora 12.oo, un iniiat Si desfășurat o actiune publicații de protesteze si o Fost Batut de Catre politisti în materie civilă
19 februarie 2012, Chișinău

17:50, 18 Octombrie 2012

johnonoje@yahoo.com (de John Onoje) Bravo PL si PLDM, limba Noastra Este Romana.Limba romana sunt literatura si Istoria, Dar limba moldovenesca Nu are.In Americii, Australia, etc Ne wslanda limba de stat Este engliza cca Anglia.In Austra limba de stat Este limba germania etc.In republica Moldova, limba de stat Este romana.Problema Este ca Rusia vrea sa reface fațadă uniune sovietice si Nu cunosc independenta Republica Moldova si limba materna Noastră. http://www.facebook.com/permalink. story_fbid = 10150486137841776 & id = 344990246775 php?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu