miercuri, 12 martie 2014

Discutie! Reforma MAI: Şeful IP Buiucani, angajat în Poliţie cu diplomă falsă.

Grigore Copiimulţi, şeful Inspectoratului de Poliţie (IP) Buiucani, a fost angajat, în 1996, în poliţie, în baza unei diplome care conţinea date false. În 2007, informaţiile au ajuns pe masa procurorilor, care, după ce au constatat faptele, au decis neînceperea urmăririi penale „pentru că faptele s-au prescris”. Actualul şef al IP Buiucani admite că atunci a comis o greşeală.
În 2007, Grigore Copiimulţi, pe atunci comisar de Botanica, era concediat, în urma unei cereri personale, din sistemul poliţienesc, după ce reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au descoperit că acesta fusese angajat în baza unei diplome de studii false. Tot în acel an, materialele ajungeau de la MAI la Procuratura Chişinău, pentru începerea urmăririi penale pe numele său.
http://www.zdg.md/investigatii/reforma-mai-seful-ip-buiucani-angajat-in-politie-cu-diploma-falsa

Angajat în MAI cu diploma fratelui

Din ordonanţa de neîncepere a urmăririi penale emisă de procurorul Lilian Corpaci în august 2007, reiese că Grigore Copiimulţi a fost angajat în MAI în 1996, în calitate de inspector de sector al Comisariatului de Poliţie (CP) Ştefan Vodă. La angajarea în serviciu, acesta a indicat că, în 1992, a absolvit Tehnicumul Agricol din s. Antonovka, r. Scadovsk, regiunea Herson, facultatea agronomie, prezentând şi o diplomă eliberată de acea instituţie.
În baza acestei diplome, actualul şef al IP Buiucani a absolvit şi filiala din Bălţi a Universităţii de management şi comerţ din Moscova. Procurorii, în urma interpelărilor, au ajuns la concluzia că, într-adevăr, diploma prezentată de Copiimulţi la angajare nu era a sa, ci a fratelui său, care a învăţat în s. Antonovka.
Atunci, Grigore Copiimulţi a fost audiat şi a recunoscut că, la angajarea sa în cadrul MAI, a prezentat o diplomă ce nu-i aparţine. Acesta menţiona că, la angajarea sa în MAI, avea doar studii medii, pentru că absolvise doar 10 clase, şi s-a gândit că ar fi bine să prezinte o diplomă de absolvire a unei instituţii de învăţământ mediu de specialitate. „Neavând nicio instituţie absolvită şi având la îndemână diploma fratelui său, Andrei Copiimulţi, a făcut o copie xerox a acelei diplome, astupând cu o foiţă albă doar numele Andrei, unde a înscris numele său, Grigore, şi ulterior a prezentat copia acestei diplome la angajare, la CP Ştefan Vodă”, se spune în ordonanţa procurorului Corpaci. http://www.zdg.md/investigatii/reforma-mai-seful-ip-buiucani-angajat-in-politie-cu-diploma-falsa

A plecat din sistem înainte de a fi demis

În baza diplomei, Copiimulţi şi-a dezvoltat o carieră de invidiat în organele MAI. A trecut rapid de la statutul de inspector de sector, la cel de inspector în secţia poliţie criminală. Peste doar patru ani, în 2001, Copiimulţi ajunge comisar adjunct în Ştefan Vodă, iar la scurt timp este transferat la Chişinău, unde ocupă diferite funcţii în structurile specializate în lupta cu grupările criminale. În perioada 2003-2004 a fost chiar şeful Secţiei poliţiei criminale a Comisariatului General de Poliţie (CGP) Chişinău, funcţie pe care o deţine şi în anii 2005-2006. Între timp, a fost adjunct al Comisariatului de Poliţie Buiucani şi comisar la Botanica.
Anume din această funcţie, Copiimulţi, în iunie 2007, este concediat, după ce a depus o cerere în acest sens. Surse din MAI spun că ancheta de serviciu pe faptul angajării cu diplomă falsă era, în momentul demisiei, pe ultima sută de metri, iar în consecinţă, Copiimulţi urma să fie demis, cu retragerea tuturor gradelor militare. Actualul şef al IP Buiucani a plecat, însă, înainte de finalizarea anchetei, ştiind probabil că, odată demis, nu va mai putea reveni în MAI. Cererea sa de plecare a fost acceptată de conducerea de atunci a instituţiei.

Recunoaştere, demisie, iertare

Şi totuşi, deşi lucrurile în privinţa sa erau clare, acesta a scăpat nepedepsit. În faţa procurorului, Copiimulţi a declarat că regretă cele întâmplate şi a solicitat ca, în privinţa sa, să nu fie începută urmărirea penală, în legătură cu încetarea termenului de prescripţie.
„În cadrul urmăririi penale s-a constatat cu certitudine că diploma prezentată la angajare de către Grigore Copiimulţi conţine date false. Deşi Grigore Copiimulţi a fost angajat în organele Afacerilor Interne în baza diplomei cu date false, el şi-a îndeplinit conştiincios obligaţiunile de serviciu, fiind de mai multe ori stimulat de conducerea MAI pentru rezultate bune şi indici pozitivi, iar prin acţiunile sale nu au fost cauzate careva daune intereselor statului sau celor obşteşti, ori drepturilor şi intereselor legitime ale cetăţenilor”, se spune în ordonanţa de neîncepere a urmăririi penale, semnată de procurorul Lilian Corpaci şi confirmată de Vladimir Lupu, adjunctul procurorului mun. Chişinău.
Astfel, deoarece termenul de tragere la răspundere pentru infracţiunea incriminată lui Copiimulţi expirase, s-a decis neînceperea urmăririi penale pe numele său.

Peste 6 luni a revenit în MAI

Cu ordonanţa la mână, peste doar câteva luni, Copiimulţi a revenit în sistem, iar peste un an, în noiembrie 2008, este numit Comisar la Hânceşti. Ghenadie Cosovan, fost viceministru de Interne, nu-şi aminteşte cum a revenit Copiimulţi în organele de Interne, dar ţine minte cum, în acea perioadă, fusese deschisă o anchetă pe numele lui. „Am investigat, am constatat faptele, iar mai departe Procuratura s-a ocupat de caz. Nu cred că asemenea persoane, cu trecut dubios, trebuie să se regăsească în actuala poliţie”, afirmă Cosovan. Fostul viceministru ne-a mai spus că ancheta de serviciu de atunci a arătat că, până în 1996, până a se angaja în MAI, Copiimulţi a fost poliţist în Rusia, de unde a fost demis pentru calomnie.
Din martie 2010, după un an şi jumătate petrecuţi în fruntea Comisariatului Hânceşti, Grigore Copiimulţi devine comandant al Batalionului serviciului de escortă şi pază al CGP Chişinău. Peste puţin timp, în anii 2010-2012, a revenit la „prima dragoste”, doar că în calitate de comisar al CP Ştefan Vodă. În iulie 2012, este numit comisar al CP Buiucani, iar în martie 2013, odată cu reforma MAI, este numit şef al IP Buiucani. Între timp, în CV-ul acestuia, postat pe site-ul IGP, au apărut date despre faptul că, în 2010, la 42 de ani, Grigore Copiimulţi a absolvit Universitatea Liberă Internaţională din Moldova (ULIM), unde a obţinut titlul de Master în Drept, specialitatea — Ştiinţe penale şi Criminalistică.
Solicitat de ZdG, acesta ne-a spus că pe marginea cazului cu diploma falsă s-a pronunţat deja procuratura. „A fost un certificat prezentat la angajare, nu a fost o diplomă. Era mai demult. Eu nu am plecat atunci din minister. Nu mi-am dat demisia. A fost o greleală din partea mea”, admite Grigore Copiimulţi. Ion Bodrug, şeful IGP, cel care l-a reangajat pe şeful IP Buiucani, nu a răspuns la apelurile ZdG pentru a se pronunţe pe marginea acestui caz.

Grigore Copiimulţi, un poliţist controversat

De-a lungul timpului, numele lui Grigore Copiimulţi a figurat în mai multe anchete interne ale MAI, în mai multe investigaţii jurnalistice sau rapoarte care vizau încălcarea drepturilor omului. S-a spus despre Copiimulţi că a primit gradul de locotenent-colonel, fiind comisar la Botanica, în 2007, după ce l-a constrâns pe un boschetar să ia asupra sa vina jefuirii unei bănci. Ulterior, s-a descoperit adevăratul infractor, doar că locotenent-colonelul Copiimulţi a rămas cu gradul special primit.
Numele lui Copiimulţi este legat şi de dosarul Domnişor, când un tânăr a fost pus să recunoască implicarea în explozia din apartamentului omului legii, aflat în relaţii ostile cu ministrul de Interne de atunci, Gheorghe Papuc.
În 2008, numele lui Grigore Copiimulţi apare şi într-un raport al Centrului pentru Drepturile Omului. În raport se menţionează că, în cadrul Comisariatului Hânceşti, condus atunci de Grigore Copiimulţi, a fost maltratat un copil, iar Copiimulţi, la solicitarea avocatului parlamentar de a oferi explicaţii, „a dat dovadă de incompetenţă şi de un comportament care nu corespunde funcţiei pe care o deţine”.
Victor MOŞNEAG, victor.mosneag@zdg.md
Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne.
În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.
Codul deontologic al jurnalistului din R.Moldova, art. 2.4


  1. 117 comentarii la
    «Reforma MAI: Şeful IP Buiucani, angajat în Poliţie cu diplomă falsă»
  2. Dorin (8 August 2013) :
    Domnul ăsta avea legaturi cu o grupare criminala care se ocupa de furturile de automobile din care facea parte si comisarul de pe atunci AleexANdru Mihai si a demascat colaboratorii inplicati in operatiune si a dus de rapa opratiunea, iar hotii au scapat basma curata cu masinile furate. Drept rasplata acum fiecare din eu merg pe mărsădăsuri noi
  3. Gheorghe Andrei (8 August 2013) :
    Ministerul Afacerilor Interne nu angajează polițiști. Domnul este angajat de IGP, așa e conform legii și așa este scris și în contractul lui.
    Dacă tot sunteți jurnaliști de investigație, de ce să plasați un neadevăr pe care îl cunoașteți în titlu? Pentru că e mai gălbui ziarul dacă presori politică?
  4. maior (8 August 2013) :
    Asta merita sa comduca o turma de oi da nu o subdiviziune din cadrul MAI. Mereu a fost robul robilor si asfel si-a facut cariera. Unde-i aspectul moral? cum are dreptul el sa conduca niste tineri specialisti de la academie care conosc materialul de 100 de ori mai bina ca el. Oameni buni! va dati seama ce sarlatan, cica a plecat de bunavoie ca sa lu-l sanctioneze si dua aia iar o venit sa faca ”regula” Doamne fereste cine ne apara…banditi din rasbanditi falsificatori
  5. Alexei (8 August 2013) :
    Pentru deșteptul de Gheorghe Andrei. Acolo nu e vorba de angajare ci de transfer. Ordinul de transfer prin care Copiimulti a fost numit in fuctia de dupa reforma, este emis de MAI ci nu de IGP, și doi la mîina insul a semnat CIM avind ca parte contractanta MAI-ul ci nu IGP-ul
  6. Gheorghe (8 August 2013) :
    El nici nu merita sa activeze in MAI, pentru ca e incpabil, needucat, cuparator de functii si grade speciale si BANDIT in uniforma care face de ris politia. Am incredere in Recean cred ca o sa aranjeze lucrurile. Conform sondajelor care se petrec autoritatea lui in IP este sub 0. Cum asa persoane cu trecut dubios pot lucra in politie. El este un spalator de pantofi a totror celora de la guvernare fie de stanga fie de dreapta
  7. Alina (8 August 2013) :
    Cine l-a impins pe netotul asta la functia de sef al inspecoratului? n-are cuvma oare vreo ruda prin PLDM sau poate singur lucreaza pentru PLDM, daca ministrul tace. Calaul lui PAPUC a fost vîndut unui alt stăpîn. Oare domnul recean nu a văzut pe cine angajeaza se ce moaca de falsificator cretin are. Ma uit la poza lui unde e in uniforma si mi se asociaza cu o vaca pe care este instalata un sha pentru cai
  8. Genaral Alexei (8 August 2013) :
    Nu stiu daca mai este prin Org.Af.Interne vreo persoana atit de murdara, numai cu ceporcarii nu s-a ocupat asta? si rapiri de mijl. de transport, si trafic de droguri incalcari flagrante ale drepturilor omului. Mergeti sa inspectati locurile unde a activat omul din articol, si o sa vadeti diferenta dintre cum erau subdiviziunile inainte de venirea lui si dupa plecarea lui si o activitate ”glorioasa”
  9. sanea (8 August 2013) :
    domnul Grigore Andrei este bun de manager la o ferma de vaci si nu de sef a IP Buiucani asta este parerea mai multor subordonati de ai sai este o persoana care are multe maniere din lumea interlopa un comisar compromis care conduce cu injuraturi si strigate ca pe vremea lui STALIN ultimul conlucreaza cu asa numitii informatori (stukaci), si cu (blatnii) care aduc dani sefului restu sunt tratati ca niste (seStiorci) care tremura de la orice cuvint al sau. foarte corect reportaj ZDG omul acesta nu merita sa conduca asa INSPECTORAT din sectorul buiucani, faceti o analiza citi au plecat din serviciu si citi vor sa plece din inspectorat. RUSINE CA SUNTEM CONDUSI DE FOSTI BANDITI CARE AU STAT IN DETENTIE IN RUSIA.
  10. Elladia (8 August 2013) :
    Copiimulti-inca o posibilitate de a crea o imagine proasta politiei in tara-(
  11. lory (8 August 2013) :
    …am ajuns la sapa de lemn daca avem asa sefi de inspectorate
  12. sabina (8 August 2013) :
    copiimulti e un ligau si jumatate am vazut cum toata viata titiria saci cu cartoafe la conducerea mai ca sa nu-l diorgayasca si facea bartet cartoafe pe functii
  13. petru (8 August 2013) :
    ce prostiii se mai intimpla la noi in tara.el singur e un hot in lege domnilor
  14. Eleonora (8 August 2013) :
    Efectivul nu-l suporta, toti stuchesc in spatele lui cand merge pe coridoare, e un conducator de cea mai joasa speta, nici nu e demn de a se numi conducator, speram ca dupa acest articol sa se faca dreptate sa fim condusi de oameni demni de a ne conduce
  15. Nestor (8 August 2013) :
    am avut ocazia sa lucrez sub conducerea acestui idiot cu 10 clase dar cred ca si pe astea le-a invatat peste una…..ce de vorbit nu cred sa descoperit vre-o crima doar a lins…buca si a ajuns in corpul de comanda„el rapoartele le scrie cu greseli„,tot fac atestari doar la efectiv dar nacealinicii trec asa
  16. colaboratorii (8 August 2013) :
    Acest om (neOm) ne impune pe noi sa facem presiuni asupra agentului economic care detine kartodromul din str. Ghidighici, ne constringe sa mergem la fata locului si sa facem procese verbale, ca sa-i distrugem afacerea proprietarului pentru ca cei le la primarie i-au promis lui copiimulti un lot de teren in strada GHidichici, iar daca refuzam sa executam ordinele ilegale ale lui suntem amenintati, ni se aplica nejustificat sactiuni disciplinare, ne lasa in noapte sa lucram zile la rand fara odihna intre aceste zile.
    P.S feriti-vă de acest om
  17. Burebista (8 August 2013) :
    Vai de capul nostru! Ce „haiduci”la interne.
    Cum e ministru,asai si subalternu! Ministru da cu capul de beton,asfalt si subalternul la fel.Mai vreti exemple? Poftim! Evenimentele din 7aprilie2009.Cine a raspuns pentru maltratarea in masa a protestatarilor? Au zburat „epoletii”cuiva?
    Ce societate-turma suntem.Asteptam in fiecare seara in fata laditei fermecate,stiri bomba!Si nu este dom.colonel vinovat,ci sistemul construit de politicenii cu diplome si masterate false! Cinei mai corut,mai pupa cur,acelai avansat!Dar mai grav este ca acesti,pseudo-presedinti,parlamentari,ministri,procurori,judecatori,jurnalisti,toti sunt o apa si un.. vorba lui Mocanu de la Antimafie.Apropo! Acest Bodru este si el inca in functie? Nui ard urechile?de rusine? Nu.Imi ard miie,prostul de mine ca le achit salarii-le la timp.Ii avansezi in grade,ca nui sade bine prostului si infractorului in epoleti de sergent! Avea dreptate Topirceanu in:
    -Si tu sergent de strada,cu fluierul la git!
    -mai sufla n’pizda matii,sa-ti scape de urit.
    De ce-am adus aminte de Topirceanu? Pai nu putea sa compuna,-si tu colonel,ca doar nu stau coloneii in strada,ei stau in birouri binemobilate cu masini la scara,cu ciite trei stelute pe fiecare epolet,cu case construite din luari de mita,santaj,crima organizata.Sa mai enumar? Vedeti ciite „megdalii”are? Si bravo ULIM ca are asa cadre didactice,care accepta asa lucrari de masterat.Ciite parale a achitat dom.colonel pentru teza de masterat?
    Si acum sa trag linia.Tara nu a avut presedinte doi ani si ceva.Din cauza unui fost ministru al economiei fara de economie.Mai tirziu mazilit de „mentul rosu”in functie de spiker!Ca mai apoi sa treca la kagebistul cu partid democrat,unde i sa promis ca-l face presedinte.
    Dar nu a fost sa fiie.Vrabia malai viseaza si tiganul”Prazdnik”.Pe urma a mai venit un vechi tinar „haiduc’de Lapusna si a zis: Moldova fara comunisti! Moldova cum a fost comunista,comunista a ramas.Numai ca comunistii se mai odihnesc nitel,dupa ce au pradat tara si poporul doua mandate.Si tare sau mai bucurat ai nostri,cind ai nostri au venit sa guverneze!Si acuma sunt furati si nelegiuiti,mai dihai ca pe timpul lu”mentul rosu”.Dar ne bucuram ca prostii ca ne fura sub lozinca integrarii europene,acum proeuropeana.Acum au dat juramint sa nu ne mai spuna ca ne fura!Acum ne hranesc cu Vilnusul! Ah,Da! Acum e canicula.Fitele de la toate televiziunile democratice si proeuropene ne spun din juma in juma de ora ca se anunta cod galben! Cind prasem pe cimpurile c-zului”Miciurin” nimen nu ne spune de cod galben,portocaliu si multe alte bune de prostit Multstimatu-le privitor si infulecator de stiri bomba.Pe timpurile acelea,”polkovnicul”cu pricina,pina tu cinstite privitor si infulecator de stiri bomba,analizai,”polkovnicul”dadea deja cu tirnakopul sau cu drujba.Traim in democratie,avem scris in Constitutie,prezumptia nevinovatiei.Dar de ce mult stimati democrati nu scriti in Constitutie,ca falsificatorii de acte,delapidatorii de fonduri publice,tilharii,necarturarii s.a.m.d.nu au ce cauta in „institutii-le statului”.Sau vorba fabulistului!-ca vai,ce botisoare pline de Puff! Asa ca stimati consumatori de stiri bomba,mai punetiva pofta i’cui si nu aveti ce face la Vilnuc „polkovnicul” din imagine.Astai adevarul trist!si realist!Bagativa capul sub apa rece si treziti-va la realitete.Nu vreau in Europa cu asa”polkovnik”
  18. Burebista (8 August 2013) :
    Apropo! Sa nu-l confundati cu COLONELUL lui Gabriel García Márquez. El coronel nu tiene quien le escriba, 1961 (Colonelului nu are cine să-i scrie. Daca sunteti iubitori de literatura adevarata,atuni fa un efort!Cred-ca iti vei schimba mentalitatea1
  19. Burebista (8 August 2013) :
    Astazi discutam cu Gigantul M.Eliade.
    Tema discutiei:Opac,opacitate.Din acauza acestei „opacitati”au disparut popoare si civilizatii! Sa nu fim „Opaci”
  20. Burebista (8 August 2013) :
    Si mai terminati domnilor democrati cu atitea colonei,generali,artisti emeriti,ai poporului,decortii pe banda rulanta.In limbajul European se ..„etc.etc.
  21. Burebista (8 August 2013) :
    Nici Burebista nu mai are trecere la Democrati!
    In limbajul European:„ de la gol.
  22. Sandu (8 August 2013) :
    Este bine că omul a recunoscut gresala, si spun cu certitudine că intradevar este un conducător bun, are o artă oratorica
    foarte buna, îşi ştie meseria bine.
  23. Stas (8 August 2013) :
    Nu vreau sa-l apar dar intradevar este un bun conducator, activez in cadru IP Buiucani si pot sa spun ca se bucura de stima si respect din partea colaboratorilor. A facut o gresala dar bine ca a putu sa recunoasca.
  24. Vasilii (8 August 2013) :
    Am avut ocazia de al cunoaste pe Copiimulti in lucru. Este un domn care merita numele de politist. Daca ar fi mai putina politica, cred ca si politisti de acest gen ar fi mai multi,si politia ar fi mai stimata. Interesant,cui ar fi incurcat acest politist ca sa scrii asa prostii.Dupa cite stiu, dinsul are doi frati cu virste foarte diferite si nici de cum nu putea folosi diploma cuiva, Pentru informatie: gasiti astazi un politist cu gradul locotenent-colonel fara automobil si fara bisnes in afara de Copiimulti
  25. vasea (8 August 2013) :
    rusine de asa conducator si asa reforma cu asa persoana ce incearca sa capete increderea in societate.
    verificati ce zice efectivu de aceasta nulitate divortat compromis anterior judecat inapt de a comunica cu oamenii nu e de mirare ca a refuzat sa vorbeasca cu presa, ultimul nu poate conduce decit cu @dumnezeu mati@ bravo ziaru de garda de mult trebuia sa iasa la suprafata. DOMNUL RECEAN PE ACESTA TOT SA-L DAI CU CAPU DE ASFALT, ca tare mult singe o baut la oameni.
  26. Vlad Drakpula (9 August 2013) :
    Stimata redactie ZdG,stimati reporteri,da,colonelul grigorie Andrei Copiimulti poate ca si agresit,dar nu din reavointa.In anii 1997-2000 anume el-Copiimulti a combatut multi criminali,a mentinut ordinea publica,dar,draga redactie ZdG,uitati-va Va rog ce se petrece azi in MAI: ministrul Recean,in „buhalter-contabil” cu diploma falsa,Diaconu vice-ministru MAI,un „kinder” de 1m 50 cm cu grad de colonel cumparat, Purice-sef la Politia de frontiera un „buhalter-contabil”,colaboratori ai Politiei de Frontiera si Politie rutiera doar copii ai activistilor PLDM,acelas colonel Bodrug-aservit doar intereselor PLDM,ce fel de POLITIE avem??? Copiimulti a fost si este un PROFESIONIST,un politist cu cinste si onoare,de ar fi mai multi ca el in MAI. Noi,veteranii,invalizii si pensionarii MAI speram ca vor veni timpurile cand alde Recean,Diaconu,Purice,Bodrug si SEFII acestora vor sta la duba ca criminalii,pentru ca au distrus POLITIA NATIONALA vor sta la duba ca si ministrul MAI ucrainean Lutenco.
  27. Burebista (9 August 2013) :
    Boala moldoveanului!Simptom numit-Stokholm.
    Pupuncurismul se observa fara lupa ddd.Stas,Sandu si Vasile!
  28. Mihail (9 August 2013) :
    Nimic de mirare. Papuc tot avea diplomă falsă. Cred că de aceea și l-a agreat. Dacă marele „expert” și sfătos Ghenadie Cosovan lucra mai cinstit, acest Copiimulți era demis și lipsit de regalii atunci, în 2007. Anume în urma anchetei de serviciu urma să fie alungat cu pozor. Înseamnă că anume alde Cosovan și l-au uns.
    De aici, halal și de reforma în MAI. Cum mama dracului să completezi cele peste 1300 locuri vacante la poliție, dacă măgarii (factorii de decizie) cer mită de mii de Euro pentru aceste funcții. Sume enorme cerșesc și mîrlanii din comisia medico-militară a MAI. Cred, că ați înțeles dlor Recean, Bodrug, Diaconu ș.a. de ce reforma voastră va dura. Cred eu, că buba cea mare e anume corupția din sistemul MAI. ”Înțelegerile” prin telefon între doi oameni sluți la chip și suflet. Pericolul, însă, constă în faptul că uite-așa se nasc sluții. Chear ca-n epigrama lui Efim Tarlapan: „Nu e bai că se sărută,
    Azi, în public, slut cu slută;
    Baiu-i că după sărut,
    Se mai naște încă-un slut.
  29. Pentru stas (9 August 2013) :
    Măii STASIC da de unde lucrez la buiucani că asa nume în comisariat la noi nuii bre daii cu limba lui badea gruşa aşăiii bravoo Ziarul de gardă continuaţi cu individul acesta o să mai aflaţi multe lucruri interesante.
  30. SUNSHINE (9 August 2013) :
    Am avut ocazia de a lucra sub conducerea lui Grigore Copiimulti si vreau sa spun ca este un conducator foarte bun. Este un profesionist. Nimeni nu-mi va schimba parerea despre D-lui.
  31. colaboratorii (9 August 2013) :
    Domnul Copiimulti, ce ai intrat in actiune? vezi ca nimeni nu scrie de bine de tine pentru ca nu meriti.
  32. toma (9 August 2013) :
    din 200 de colaboratori care initial activau in comisariat 86 s-au concediat si 50 s-au transferat in alte unitati, pentru ca pentru un ofiter care e demn de a fi ofiter si are mandrie de sine nu o sa admita situatia ca sa fie condus de un criminal ca copiimulti
  33. toma (9 August 2013) :
    care conducator ba lingailor? telenestiu ii on-line? aistai moldovAn adevarat. Rau, corupt, cu diploma falsa, ii lipseste cultura generala,plin de sine, are casa scumpa, крышуешти.. .
  34. Afanasie (9 August 2013) :
    Care conducator asta-i un berbec la la coada stinii, nu lucreaza, si toata ziua imbla cu cerutu da o tigara, da 10 lei da o cafea, toata cafeaua din safeu mi-a baut-o, sanata chiluga
  35. Afanasie (9 August 2013) :
    corectez satana chiluga
  36. Roman (9 August 2013) :
    Datil afara sa nu-l vad
  37. Roman (9 August 2013) :
    Domnilor dar cum procedam cu coloneii care si-au facut stelutele de pe epoleti prin nopti nedormite, sub arma criminalului si marsaluind sub focul inamicului de pe nistru, bunicul meu toata viata a lucrat in politie si avea titlu de doctor in drept si apogeul activitatii sale a fost gradul de locotenent-colonel, da aici un neghiob care lo fraierit pe fratiso de diploma o ajuns colonel in 17 ani de activitate asta e imposibil
  38. sergent (9 August 2013) :
    ce face perversul asta toata ziua ca nu iese din birou? azi sedinta cu efectivul a durat doar 3 minute, avea omu sa zamuteasca o dela. Ce facea el toata ziua in birou cu sefa pe cadre, lcreaza de se rup….
  39. qweana (9 August 2013) :
    omul asta impune oamenii sa apese agentii economici pe coada, este acolo un proprietar al kartodromului de la str.GHidighici si impune colaboratorii sa mearga la fata locului si sa faca procese verbale ca sa-i distruga afacerea omului, pentru ca lu copiimulti prietenii de la pretura i-au promis un lot de teren acolo
  40. trist (9 August 2013) :
    n-am auzit nici o persoana care a lucrat cu copiimulti sa zica o vorba buna de el, e tarea de-a dracului omu ista, unica pentru ce merita laude e aceea ca e tare de pahar
  41. paula (9 August 2013) :
    Daca el incearca sa aiba onoarea de ofiter el trebuia sa-si dea demisia azi dimineata, si sa plece sa arate in alta parte cat de tare este si sa nu faca de rusine tot sistemul politienesc si in deosebi colaboratorii demni si cinstiti care zi si noapte lucreaza
  42. sasha (9 August 2013) :
    eu fiind mire la nunta sambata trecuta la ora 7 intentionat am fost tinut fortat la serviciu cu intentia ca copiimulti sa-mi strice nunta, nunta deja mergea dar el ma tinea la el sub usa ca sa-mi cer voie sa plec la propria nunta, aista-i om? sa-mi spuna cineva
  43. VLAD (9 August 2013) :
    Poate cineva a uitat din aparatori cum luna trecuta, la colaboratoarea din politia criminala, copilul a nimerit in reanimare cu arsuri grave, dar animalul de copiimulti nu-i permitea sa plece de la serviciu, impunanad-o sa ingenuncheze in fata lui dupa ce a umilit-o pe parcursul a 6 ore, numai atunci i-a dat voie sa plece, reprosindu-i ca ea ii este datoare toata viata pentru ca i-a dat voie sa place la copil in reanimare
  44. bobricov (9 August 2013) :
    stimati colaboratori a IP BUIUCANI de ce ati tacut in acest rastimp? sau v-ati temut de acoperisul lui? nu merita sa va umiliti in fata unei asfel de persoane, doar aveti demnitatea de ofiteri. Sa stiti ca Bodrug si Recean o sa va sustina si o sa scapati de astfel de indivizi
  45. Evghenii (membrul org. Veteranilor MAI) (9 August 2013) :
    Noi membrii organizatiei de veterani a mun. Chisinau, luni vom face o sedinta extraordinara si vom insista din partea organizatiei veteranilor MAI ca cazul dat sa nu fie trecut cu vederea de catre domnii Recean si Bodrug. Noi care am luptat pentru independenta Rep. MOldova, nu vom permite ca asa banditi ca copiimulti sa descrediteze organele de politie, eu personal il cunosc pe copiimulti de prin 1997, si inca atunci am spus ca asa colaboratori trebuie fugariti din organele afacerilor interne
  46. Valera (9 August 2013) :
    Bravo politishti vati trezit odata, aveti demnitatea voastra trebuie sa aratati ca aveti demnitatea de ofiter si sa luptati impreuna impotriva colaboratorilor murdari, corupti, care formeaza in cadrul MAIului grupari criminale, care sunt mai periculosi ca banditii din strada, dar gruparea criminala copiimulti, demult isi arata coltii sai pe teritoriul mun. Chisinau si a RM
  47. nicolai (9 August 2013) :
    Dinsul toata viata se ocupa de politica, pentru ca nare minte de conducator, el e bun de lins ****, atunci cand s-a destramat AIE 2 si toti credeau ca vor reveni comunstii, copiimulti repede si-a cmparat covor rosu dar cand a vazut ca nu vine nimeni si-a asternut in birou covor verde. El poate fi numit conducator? coada ce caine
  48. victor (9 August 2013) :
    studiind toate comentariile sunt socat si consider ca ministru recean, domnul bodrug trebuie imediat sa se autosesizeze, verificand faptele care se prezinta in comentarii care vorbesc de crime comise de individul copiimulti si sunt convins ca el va iesi la pensie dintr-un penetenciar al RM. 99% din comentarii este adevarul pe care il cunosc toti care activeaza sau au activat cu grajdaninu copiimulti. Dar asta e numai o parte din adevarul pe care unii se tem sa-l divulge pe siturile de stiri
  49. Ghenadie (9 August 2013) :
    inca in anul 2006 cand au fost petrecute mmai multe investigatii in privinta lui copiimulti si au fost descoperrite ilegalitatile comise de dansul, eu i-am spus sa plece din politie si din tara ca no so termine cu bine, dar el a gasit iesire la PAPUC, si pe un timp la RECEAN, dar no so termine cu bine nici el nici acei care il protejeaza
  50. de la italiea (9 August 2013) :
    In alte tari daca se vorbea asa despre vreun functionar ca despre copiimulti a doua zi era demis
  51. Roma (9 August 2013) :
    Noi suntem proshti, ne exprimam indignarea noastra despre ce a facut COPIIMULTI dar el sede in Crama HANUL LUI VASILE si rade de noi, ca a fost si a hotarat toate intrebarile si nici bloggerii, nici televiziunea, nici noi cetatenii de rand nu o sa-i facem nimic, oleaca o sa se micshoreze buzunaru si o sa mearga mai departe prin cadavrele subalternilor si a cetatenilor, care vin la politie dupa ajutor
  52. Afanasie T (9 August 2013) :
    Sunt convins ca domnul recean si bodrug nu vor trece cu vederea incidentul iesit din comun cu COPIIMULTI si vor lua o decizie adecvata. Consider ca copiimulti nu e o pers. importanta pt care recean si bodrug sa se auto-descrediteze
  53. Victor (9 August 2013) :
    Eu n-am reușit să-l concediez pe Copiimulți. Cazul cu diploma este foarte important, dar este foarte minor dintr-aceea ce a comis și in ce este implicat Copiimulți. De aceea am vrut să arăt fața adevărată a persoanei din cauză, dar cu părere de rău n-am reușit și regret. Dar Dumnezeu este mare, și iată și rezultatul. POLIȚIA din cauza lui copiimulți este descreditată, colaboratorii onești și demni sunt umiliți, sistemul este descreditat, dar conducerea actuală, a doua zi nu comenteaza nimic. De ce???? Am mari suspiciuni……..
  54. Liuba vecina (9 August 2013) :
    traiesc intro scara cu domnul grigorii copiimulti, de multi ani. saraca lui sotie….e femeie de treaba, dar el e arogant, incult, badaran si cel mai strasnic PROST.PROST.PROST. nu sunt in conflict dar totdeauna ma indignam cand il vedeam in uniforma cum el poate fi conducator si privind la dinsu, uram toata politia, asa persoana nu merita sa lucreze in politie
  55. Sorin (9 August 2013) :
    am facut studii la filiala universitaii de management din moscova la care adica o invatat si s-o trudit, prezentind diploma falsa, tavarashul copiimulti. Pe parcursul anilor de invatamant nu l-am vazut niciodata, da ca sa va convingeti, verificati lucrarile de control scrise in timpul semestrului academic si o sa va convingeti ca el o absolvit numai pe fotografie si asta este inca o minciuna criminala dea lui Copiimulti. Si citind toate comentariile, as verifica si sunt convins ca copiimulti n-are nici 10 klase terminate
  56. Spiridon (9 August 2013) :
    Eu sunt aceala care fiind tanar si prost am incercat sa colaborez cu politia in combaterea criminalitatii, am fost infiltrat intr-o grupare criminala si am fost demascat de Copiimulti intentionat, si azi sunt invalid de gr.2, niciodata n-am sa uit la ce cosmar am fost supus datorita tradarii lui copiimulti
  57. VITALIA (9 August 2013) :
    DOMNUL RECEAN! DOMNUL BODRUG! NU VA ESTE MILA DE SITEMUL POLITIENESC? UN TILHAR DE COPIIMULTI A DESCREDITAT TOT SISTEMUL, DAT REFORMA DE-A DURA
  58. Lilian (9 August 2013) :
    am avut ocazia in luna mai 2013 sa ma odihnesc la turci cu Copiimulti, intr-un hotel de 5*+ unde foaia pe o persoana costa 2000 euro, ma gindeam de unde un colaborator simplu are pentru odihna in jur la 3800 euro? ca nu era singur. Dar cand am vazut comportamentul lui banditesc, needucat si brutal, nu credeam ca este colonel de politie, dar din comentarii am inteles de unde sunt banii si ce colonel este el. Rusine fratilor, pentru noi toti, noi inca si ii platim leafa. Afară!
  59. Irina Burac-Mihalachi (9 August 2013) :
    imi este mila de politia de azi cand au la conducere asfel de persoane. Oare d-ul Receaa și Bodrug nu văd ce persoane ajung la conducere in MAI, sau nu-și dau seama ca asfel de persoane strica imaginea politiei. Rușine sa vă fie domnilor.
  60. Costean (9 August 2013) :
    A sosit momentul decisiv! Iata acum noi o sa vedem adevarata fata a domnului Recean vrea el cu adevarat sa schimbe ceva in politie sau vrea sa tirguiasca cu functii asa cum facea si papuc
  61. MaxHALL (9 August 2013) :
    Recean cu Bodrug o sa se teama sa-l scoata ca daca o sa-l demita copiimulti o sa deschida gura si o sa spuna cine o pus banii in buzunar, iar bodrug cu recean se simt cu musca pe caciula
  62. Mery,-adevrul pur si nimic mai mult! (9 August 2013) :
    Epigramei lui Efim Tarlapan îi sta bine alta, a lui Petre Carare,-
    Meditatia unei urne:
    Dar cum sa fac aici la voi,
    Spre propasire saltul?
    Când dat afara un gunoi,
    E-n locuit cu altul!
  63. Mery,-adevrul pur si nimic mai mult! (9 August 2013) :
    @Spiridon.
    Dacă e adevărat ce ai scris ai posibilitatea sa-ți faci dreptate!
    FA-O PT TINE! RESPECTA-TE! ACUMA AI POSIBILITATEA DE ATI FACE DREPTATE!
    FA-O PENTRU NOI, ALȚII !
    DUTE LA ZDG, POVESTEȘTE-LE PRIN CE AI TRECUT !
    STIMATE VICTOR MOȘNEG, TE ROG, FA-NE A CUNOAȘTE ISTORIA LUI SPIRIDON, DEOARECE ISTORIA NOASTRĂ ESTE COMPUSĂ DIN ISTORIA FIECĂRUIA DIN NOI!
    SANATATE LA TOȚI !
  64. Andrei (9 August 2013) :
    RUSINE!!! pentru un astfel „conducator”.
    E de rasul lumii daca procuratura nu va sesiza totalitatea incalcarilor acestuia. Asta e Moldova, din pacate. Am avut posibilitatea sa-l cunosc pe „multstimatul colonel”, cu certitudine pot spune ca-i un bantit in toata mintea, fara rushine,fara bunul simtz. Ingenuncheaza in fatza celor superiori lui si se simte „rege” in fatza celor inferiori(chiar daca-s mai in varsta si mai experimentati).
    Cînos sa fii tot treb’sa poţi.
  65. oup (9 August 2013) :
    comentariile postate de SUNSHINE, STAS, VASILII, SANDU is postate de maluda, asta e iapa ceea care shade toata ziua pe aparat in cabinet la COPIIMULTI. Aceleasi greseli gramaticale, stil ciobanesc de exprimare shi modalitate de expunere, sa parlit ca o frayera, nici la asta capu nu o dus-o. Oare ce face ea toata ziua in birou la COPIIMULTI????
  66. Mery,-adevrul pur si nimic mai mult! (9 August 2013) :
    AM CITIT SI COMENTARIILE LA ARTICOL !
    NU GĂSESC CUVINTE SA -MI EXPRIM INDIGNAREA SI NICI NU AM CUI SA-MI EXPUN NEMUTUMIREA SI DEZACORDUL. MA SIMT CA NU POT NICI MĂCAR SA URLU, PT CA IN MOLDOVA NU NE APARȚINE NIMIC.
    DE MICA AM URAT MINCIUNA, FALȘIVITATEA, AROGANTA, TRADAREA, LINGUSIREA SI PUPINCURISMUL! FEMEE FIIND NU M-AM PERMIS SI NU PERMITEAM CUIVA SA BLAMEZE SI SA SE COMPOARTE URAT IN FATA MEA.
    MA AFLU PESTE HOTARE DE M/M ANI , DAR MĂ SFASIE , MĂ TAIE PE VIU CEIA CE SE PETRECE IN MOLDOVA SI LA CE STARE AM AJUNS! SCRIA DRAGOȘ GALBUR CA A AJUNS LA CONCLUZIA CA AVEM O CONDUCERE DE CÂCAT, O TARA DE CÂCAT SI SUNTEM UN POPOR DE CÂCAT.
    Îi dau dreptate lui Dragoș: dacă nu am fi un popor de rahat nu am avea o conducere de rahat, nu ar pluti peste tot rahati ca alde copiimulti, cu stelute pe umere si nejudecati pt crimele savarsite.
  67. eftodie (10 August 2013) :
    intr-un cuvint DUMNEZEU NU BATE CU BATU se leaga de oameni si pina nu scriu raport la transfer ori eliberare nu se lasa de el. ia obligat pe unii OAMENI sa paraseasca biroul de serviciu insa persoana data a iesit cu capul sus VA RUGAM DOMNULE COLONEL SA IESIT DIN COMISARIAT SI DVS SA VEDEM CU CE INFATISARE O SA IESITI?????? MIII RUSINE MIE
  68. somona (10 August 2013) :
    acest Copiimulti a vindut la un satean al meu un loc pentru constructia casei in Hincesti in anul 2009,cind era comsar, cu 7000 euro, cu acesti bani te duci la Turcia si nu odata
  69. spiridon (10 August 2013) :
    aceasta dezvaluire ma poate costa viata asa cum m-a costat prea mult la ultima colaborare, nu mai am incredere in nimeni, daca va ajunge dupa gratii COPIIMULTI vor veni banditii sai sa ma sugrume, o data deja am rescat in numele unui scop nobil, da nu se merita oameni buni
  70. Vasilii (10 August 2013) :
    Pentru OUP Asa destept ca tine nici nu a observat ca Vasilii e vorbitor de limba rusa si poate nu m-am exprimat corect. Dar de tine vreau sa spun ca asa de mindru esti ca macar un nume nu ti-ai gasit, cred ca nu-l meriti, deacea cred ca nici talpa lui Copiimulti nu faci. Esti prin acei care trebue sa fie izolati de societate. Sarmana secretara, de acu si pe ea o aninati. Toate prostiile din comentarii le scrie una si aceiasi persoana, si bineinteles ca e acel care a comandat aeticolul in ziar.
  71. Dreptate (10 August 2013) :
    Copiimulti a activat anterior si la CPS. Botanica. A ramas in amintire ca o persoana needucata, fara 7 ani de acasa. Lipsa totala de profesionalism, nu are idee de jurisprudenta. Pacat ca pentru tara noastra promovoarea unor asemenea persoane este des intilnita.
  72. OUP (11 August 2013) :
    Auzi vorbitorule de limba rusa, e timpul sa inveti limba statului care te hraneste, dar mai degraba esti un agramat de teapa lui copiimulti sau el isusi care idee nu are cum sa lege doua cuvinte. Izolati de societate trebuie tilharii, falsificatorii, criminalii si lingaii alde tine si copiimulti. Poate a comandat articoul acela care l-a tras da laba pe copiimulti sa prezinte diploma falsa, sau sa se ocupe de pungasie, sau sa faca prostii si sa fie concediat pentru calomnie si diploma falsa? sau poate vre-un tovaras la hotie care ti-a fost coleg in carcera domnule copiiprosti? Ce nu-ti afisezi numele GRIGORII da de ascunzi dupa Vasilii?Trebuia pe fratito sa-l pui sa scrie ca macar ca e agronom da are ceva in cap da nu ca RIJII STEKLOREZ — creier de gaina. OUP inseamna Org. de Urmarire Penala a IP BUIUCANI, acolo unde tipa tu esti nacialinic, da intradevar tu esti un NIMENI si un NIMIC sau n-ai auzit de asa ceva?
  73. catedra jurnalism (11 August 2013) :
    eu de multi ani studiez articolele scrise de autorul Victor Moșneag, și pot spune cu certitudine ca acest redactor nu lucreaza la comanda, el releveaza doar lucrurile juste și fundamentate pe dovezi veridice. Bravo D-lui Moșneag, un jurnalist cu perspectivă și viitor luminos
  74. Securitatea Interna a MAI (11 August 2013) :
    Domnule RECEAN! Domnul Copiimulti a fost judecat la Moscova pentru tilharie și pungasie! El figurează în cartoteca criminala din ODESSA ca organizator al unei grupări criminale care se ocupa de pungășie. Dați interpelare la Moscova ca să va transmita dovezile în acest sens. Totodata atrag atenția asupra faptului ca Serviciul Securitate Interna a MAI are corespendența cu penetenciarele din Moscova și Judecatoriile moscovite care au pronunțat sentința de condamnare.
    P.S O sugestie pentru jurnaliști! Mergeți vă rugam în numele unei informari depline a societății, la securitatea interna a MAI și solicitați să vi se dea corespondența MAI al RM cu autoritățile judecătorești din Russia. Securitatea interna a MAI ascunde adevarul!!!
  75. Timur (11 August 2013) :
    Acoperisul lui Copiimultsi este DEPUTATUL PLDM IURIE APOSTOLACHI, el ii hotarashte toate intrebarile. Tot cu ajutorul lui Apostolachi agramatul asta de Copiimultsi a cunoscut o cariera de o brusca creshtere. Iaca asa oameni buni APOSTOLACHI o boit in verde un tilhar ca COPIIMULTI si -a facut pan si comisar
  76. DEMISIA! (11 August 2013) :
    Stau pe fotolii luxoase și au salarii de prea mulți bani nemunciți
    Iar cei mai mulți dintre ei sunt înrudiți-Ăștia sunt bandiți!
    Pun vieţi în mâinile prea multor oameni necinstiţi Procurori mituiţi fabrică dovezi — Ăştia sunt bandiţi!
    La Inspectoratul de Politie fac pe „voinici”,
    Iar când se simt cu musca pe căciulă sunt cei mai „cinstiți”- Ăştia sunt bandiţi!
    copiimulți,bandiți- ăştia sunt cei mai t*mpiţi!
    ASTA E MOLDOVA NOASTRA!
    Un om cu antecedente penale si infedelitate „meseriei sale” nu are dreptul si nu merita sa conduca un colectiv de oameni ai legii.Toate „crîșile” care sunt niste criminali,miciunosi ca si copiimulti trebuie judecati si condamnati pe viata.
    VREM DEMISIA LUI copiimulti! SA STEA UNDE-I LOCUL LUI,LA ÎNCHISOARE!
  77. vasa (11 August 2013) :
    PE D-NUL GR. COPIIMULTI ÎL CUNOSC PERSONAL, ÎL POT CARACTERIZA DIN PUNCT DE VEDERE POZITIV, CU O TARIE DE CARACTER EXTRAORDINARĂ, UN TACT DE NEDESCRIS ŞI UN EXTRAORDINAR MOD DE A CONDUCEA EFECTIVUL DIN SUBORDINDE, MEREU A DAT DOVADA CĂ ESTE UN ADEVARAT BARBAT AL ŢĂRII.IN CARIERA D-LUI NU SE REZUMĂ TOTUL NUMAI LA ACEA DIPLOMĂ CARE NU ÎI APARTINE, ACEST OM CU ADEVĂRAT A ÎNFĂPTUIT LUCRĂRI MINUNATE PENTRU CAUZA ŢĂRII, A R.M., FAPT PENTRU CARE ÎMI REZERV DREPTUL SĂ CREC CĂ MERITA SĂ FIE ABSOLVIT DE O GRESEALĂ PE CARE A COMOISO CU ANI IN URMĂ
  78. vasa (11 August 2013) :
    CEEA CE DUMNEALUI A FAURIT SI CONTINUĂ CU EXIGENŢA SA FACĂ PENTRU CETĂŢENII R.M. UMBRESTE NEGATIVUL PE CARE ÎL SCOATEŢI CU ATÎTA MINDRIE LA IVEALĂ.VREAU SAL VAD PE ACEL CARE NU A GREŞIT NICIODATĂ IN VIAŢĂ, ACELA SĂ ARUNCE PRIMUL CU PIATRA IN DIRECTIA DOMNULUI COPIIMULŢI…
  79. vasa (11 August 2013) :
    EXISTĂ FIGURI MULT MAI NEADECVATE POSTURII PE CARE O DEŢIN, SI CARE PRINTRE ALTELE SE AFLĂ PRIN SISTEMUL DE GUVERNAMINT ŞI CONDUVERE A ŢĂRII, ACEEA CU ADEVARAT MERITĂ SĂ FIE ÎNLĂTURAŢI ÎN ŞUTURI DIN FUNCTIILE PE CARE LE DEŢIN, BA CHIAR ŞI LA PIRNAIE AR TREBUI SA STEA ÎNSĂ DIN PĂCATE PE ACEŞTIA DIN URMĂ NUI OBSERVA NIMENI…
  80. Valentin (11 August 2013) :
    agramatul vasilii si vasa marsh la somn ca medicii de la urgenta o sa trabuiasca sa-ti amputeze limba pentru ca o scarmeni de ceea de ce nu trebuie, ia fii sicer cit ti-a platit copiimulti? Chiar daca ti-a platit ai la tine bani furati facuti pe sange de oameni nevinovati
  81. OUP (11 August 2013) :
    OUP inseamna organul de urmarire penala in institutia in care tu copiimulti chipurile esti nacialinic da in realitate esti un NIMENI si un NIMIC. Nu te ascunde domnule dupa un vorbitor de limba rusa mai degraba un analfabet cam ca tine, pentru ca nui frumos, mata ce nu te-a invatat? bine ca te-a invata sa buzunaresti oamenii si sa comiti atacuri tilharesti. SI TINETI MINTE BINE FRATILOR: COPIIMULTI NU ESTE POLITIST! El e un tilhar care face de ris uniforma de politist. Pune-ti intrebarea omuleanule, de ce toate comentariile sunt in adresa unor asfel de persoane ca COPIIMULTI ci nu in adresa altcuiva. Anume voi alde copiimulti nu meritati sa fiti politisti, pentru ca sunt politisti cinstiti care isi sacrifica viata si celelalte placeri facand serviciul in politie. Si majoritatea din cei ce comenteaza sunt colaboratori de politie care lucreaza sau au lucrat in subordinea lui, si colaboratorii n-au probleme cu legea, probleme cu legea si constiinta are numai unul, COPIIMULTI
  82. Petru (11 August 2013) :
    vasa si vasili care nu știu măcar să-și scrie corect prenumele, sunt niște santehnsi la fundul cufarit a lui COPIIMULTI, unde bă ați învățat a scrie cum vă cheamă? la Skandovsk de garduri?
  83. Iura (12 August 2013) :
    COPIIMLTI E TILHARUL TILHARILOR, UN MICHIDUTA CARE A FACUT ROST DE O UNIFORMA DE POLITIST SI LEZEAZA ONOAREA POLITIEI PENTRU CARE COLABORATORII BRAVI SI DEMNI DE A FI POLITIST SI_AU DAT VIATA
  84. durlestenii (12 August 2013) :
    de cand copiimulti e comisar, noi nu mai avem liniste, pe strada nu putem merge in siguranta, de ce?…..pentru ca el se ocupa de srinsul banilor de pe la agentii economici din regiune, dar de ordine si siguranta cetatenilor uita, cu asa un gangster in uniforma nu va fi prins criminalul din durlesti niciodata, poate insasi criminaul a furat diploma fratelui si a devenit comisar la buiucani care adica siingur pe el se cauta
  85. Borislav (12 August 2013) :
    aishtia rîjîie ca steklorez toți în deocheți si au probleme cu legea
  86. pentru comentatori cu moravuri usoare (12 August 2013) :
    Copiimulti trebuie premiat pentru ”CEEA CE A FAURIT” asa cum a copiat vriun LINGAU de-a lui de pe google cu TITLUL CEL MAI MARE BANDIT IN UNIFORMA DE POLITIST
  87. pentru comentatori cu moravuri usoare (12 August 2013) :
    iauite la dinsu scrie poezii la tilhari :D DDD mai retardatule! azi l-a tilharit pe unul, maine pe altul, poimine vine si o omara pe mama ta pentru bani, dar tu tot o sa-i dedici poezii lui Coiimulti. Of Doamne asa-i moldovanu el e gata si parintii sa-si vinda pentu o para chioara si aceea furata
  88. Gicu (12 August 2013) :
    Copiimulți e un om fără soveste, un porc în uniforma, iși bate joc de colaboratori…nimeni nu vrea sa mai lucreze cu dansu pentru ca el nu poate sa conduca o subdiviziune din MAI, el poate doar sa organizeze pungasia prin troleibusuri, toti se poarta cu dinsu frumos fiindca stimeaza uniforma si subordonarea, dar nicidecum pe copiimulti, sa fie copiimulti in strada fara uniforma eu si baietii de la politia criminata suntem gata sa-i turnam in cap o caldare de kkt si sa primim satisfactie de la asta
  89. Mery,-adevrul pur si nimic mai mult! (12 August 2013) :
    Se vede ca iesti vasa copiimulti !
  90. Traian (12 August 2013) :
    Ce conducator se teme sa iasa din birou? Ati ghicit CoPiiMulTI. Ce poate face un conducator care toata ziua sta in birou cu sefa aparatului, idee nare de ce se intimpla in sector. Cu banditii drujeste de aceea nu lucreaza. In toate colectivele unde a lucrat pina acum a adus doar distrugere.
  91. Ulianov (12 August 2013) :
    Intrebati-l pe COPIIMULTI ce legaturi are el cu autoritatea criminala din TALMAZ Rusia….Cum poate ajunge un comisar inca in mun. Chisinau care e tovaras de pahar cu un hot in lege?
  92. AGAPII (12 August 2013) :
    AM AJUNS LA APOGEUL REFORMEI CA IN FUNCTIA DE SEF A INSPECTORATULUI BUIUCANI IN MUNICIPIUL KISINAU SA FIE UN INDIVID CU ANTECEDENTE PENALE
  93. pEnRU vAsEA (12 August 2013) :
    MAI VASILIKA DA DE UNDE MATA IL STII PE COIIMULTI? AI STAT LA MOSKOWA LA ZONA CU DINSU? SAU V-AU INCHIS IN CARCERA PENTRU ACEIA ABIJENIE? SAU V-AU PUS LA AMIDOI BABUSKINI O4IKI?
  94. pEnRU vAsEA (12 August 2013) :
    BA PROSTALANULE TU STII CE AI SCRIS ACOLO? SAU TU KA ZALUPU ZICI FARA STII CE INSEAMNA ASTA
  95. Marin (12 August 2013) :
    jos copiimulti!!!!! demisia !!!!!! marsh afara de pe capul oamenilor si din comisariat !!!!!!
  96. Samir (12 August 2013) :
    Unicul ziar in care am incredere, Bravo ZDG, faceti un lucru de milioane, aratati ca toti sa stie cine si ce este in tarisoara asta. Страна должна знать своих уроодов в лицо!
  97. DemisMolddo (12 August 2013) :
    la dinsu pe frunte scrie ca-i un bandit
  98. Dorina (12 August 2013) :
    halal de asa reforma jos! baditii si cei legati cu baditii jos recean, jos bodrug, jos copiimulti, jos maiduc, jos cociorva
  99. Carp (12 August 2013) :
    Afara cu criminalii din politie!
  100. Tudor (12 August 2013) :
    „ACEST OM CU ADEVĂRAT A ÎNFĂPTUIT LUCRĂRI MINUNATE PENTRU CAUZA ŢĂRII, A R.M.” si poti sa dai si exemplu ?! Cred ca o sa ti se termina imaginatia pina o sa alcatuiesti ceva adecvat.Nici nu stiu daca poti sa mai zici ceva,pentru ca aceasta persoana a facut mizerii de tot felul,multe mizerii,chiar si mai mari decat el insusi :)
    E cam suspect ca se gasesc niste insi care sunt in relatii bune si il cunosc personal pe Copiimulti,si zic numai de bine,insa cum sa nu fie? cred ca sunt niste amici sau fosti membri ai gruparilor criminale a caror lider a fost acela „CU O TARIE DE CARACTER EXTRAORDINARĂ”
    „VASA”,poti tu oare compara faptale murdare si obraznice facute si care le face in continuare Copiimulti cu o greseala,spre exemplu ca omul a gresit in alegerea meseriei sale???Si daca ai pornit vorba despre aruncatul pietrelor,atunci fii pe pace,daca o sa fie nevoie,nu numai unul o sa arunce ;)
    si cum zici tu: „EXISTĂ FIGURI MULT MAI NEADECVATE POSTURII PE CARE O DEŢIN”, pai printre ei figureaza si amicul tau „pe viata” !
  101. boris (12 August 2013) :
    Am fost angajat ]n polţie 25 ani.Acum mie mi-e ruşine să întru în localul poliţiei din Teleneşti .Ce credeţi că aşa „Copiimulţi„au fost şi sînt puţini.Ba chear mai mulţi decît gîndiţi.Tot un aşa bădăran pe nume Cîrcîş a activat la Teleneşti,susţinut de oameni mari a ajuns locţiitor al comisarului pe lucru operativ.Şi el are „studii„economice, juridice,acum şi în construcţii,primindule tot în aşa mod ca dar concediinduse ,ca prin minune a fost primit în Ministerul dezvoltăriii teritoriului şi construcţiilor,i-ar acum cred că va fi fericită Poşta Moldovei ,care-l promovează la funcţia de director al filialei Teleneşti.
    Fericităi Moldova că are aşa cadre şi aşa conducători,care nu pot fără proşti şi lingăi.
  102. deniska (12 August 2013) :
    Badnitul ista cu apucaturi de parca ii criminalinii avtoritet la stefan voda prin comisariat imbla de parca la un naleot a banditilor era, si daca ii faceai observatie, el suna la cineva din parlament ca acela sa sune la MAI si sa-ti puna mustrare aspra penru obsrvatie
  103. Vasilii (12 August 2013) :
    Auzi tu, OUP (multa cinste pentru tine sati pui asa prenume sau nume), limba de stat cred ca o stiu mai bine ca tine, cu toate ca nu ma hraneste acest stat, dar pot sa comunic cu tine si in alta limba, de exz engleza, daca nu-ti place cum scriu in limba romina. Am activat 10 ani in MAI a RM si ma mindresc cu asta, insa citind toate prostiile care le scriu tipa colaboratori de politie, tipa OUP,imi dau seama ca am procedat foarte corect cind am plecat din acest sistem, si ci-ar din tara.Pe Copiimulti am avut ocazia sal cunosc doi ani, si acum inteleg de ce apar asa comentarii. Dinsul a fost mereu impotriva betivilor in politie, lenosilor si potlogarilor ce se ocupau numai cu luare de mita. Poate si tu esti printre dinsii, deacea ai hotarit sa te razbuni. Nu face greseli numai acel om care nu face nimic, dinsul tot e om.
  104. Alexei (12 August 2013) :
    Cam multi condamnati au acces la computer daca scriu pe prin inchisori, alde vasilii
  105. Oxana G. (12 August 2013) :
    Parca o tunat si i-au adunat, cum poate fi politist un tilhar? Aparama DOAMNE de tilharul in uniforma copiimulti
  106. GRISA (13 August 2013) :
    nu vad nimic stranui omul asta nu are de gind sa faca nimic omenesc sta toata ziua in birou se ascunde de oameni de presa de toti ii bine pe semne dar vedeti ce zice lumea mie unu mii rusine.
    nu are curaj macar sa iasa si sa zica am gresit la revedere dragi colegi sau cum se exprima dinsul CU DOAMNE AJUTA
  107. Burebista (13 August 2013) :
    Торговля» номерами: вовлечено даже посольство Молдавии
    В Москве разгорается очередной скандал, связанный с незаконной торговлей государственными регистрационными знаками. Правда, на этот раз случай действительно необычный, ведь в продаже номеров подозревается…посольство Молдавии!
    «Торговля» номерами: вовлечено даже посольство Молдавии — Фото 1
    Фото: avto-nomer.ru
    Как сообщают «Известия», в интернете на сайте, посвященном красивым номерным знакам, было обнаружено два автомобиля Bentley Continental GT с дипломатическими госномерами 147 Т 016 и 147 Т 015.
    Как и у любого дипномера, у этих регистрационных знаков есть своя расшифровка. Первые три цифры — это код государства. Код 147 числится за Республикой Молдова. Буквы говорят о должности владельца. На машине посла будут стоять буквы CD, дипломата — D, корреспондента — K, торгово-экономического представителя — M. А вот буква Т означает административно-технический персонал посольства, таким образом, получается, что на Bentley разъезжали молдавские техники!
    Ситуация складывается более чем странная, учитывая, что даже дипломаты различных стран предпочитают, как правило, более скромные машины вроде Toyota Camry, Volkswagen Passat, Volvo S60 или Ford Mondeo. Депутаты Госдумы уже написали официальный запрос на имя посла Молдавии Андрея Галбура с просьбой разобраться в ситуации с возможной несанкционированной передачей «красных» дипломатических номерных знаков.
    Впрочем, привлечь нарушителей к ответственности будет довольно трудно. Дело в том, что нужно еще доказать, что автомобили действительно не являются частью автопарка посольства, а рейды ГИБДД и полиции без участия прессы обычно заканчиваются после звонка вышестоящих руководителей.
  108. Burebista (13 August 2013) :
    Поборы в ГИБДД: по 450 тыс. рублей в месяц с роты
    Начальник УМВД России по Тюмени Владимир Рябенко уволился из органов внутренних дел до окончания работы комиссии, которая приехала в регион проверять жалобы на поборы среди сотрудников ГИБДД.
    Поборы в ГИБДД: по 450 тыс. рублей в месяц с роты — Фото 1
    В начале июля 148 инспекторов ГИБДД Тюменской области написали открытое письмо на имя министра внутренних дел В. Колокольцева и в администрацию президента, в котором описали действующую схему сбора денег.
    По словам подписавшихся, каждый инспектор ГИБДД должен был сначала незаконно собирать деньги с водителей, а потом передавать их начальству за покровительство. Расчет поборов был такой: по 1,5 тысячи рублей с автопатруля в смену. Поводом для письма инспекторов ГИБДД послужило задержание командира полка ДПС Сергея Беседина. Как считают сотрудники госавтоинспекции, в месяц такими поборами ему удавалось получать по 450 тыс. рублей только с одной роты. Что же касается конкретно Владимира Рябенко, то его обвиняли не только в покровительстве Беседина, но и в грубом обращении с подчиненными и небрежном отношении к служебным обязанностям.
    В самом МВД заинтересовались письмом и устроили проверку. Часть фактов из изложенных в письме уже подтвердилась, однако расследование так и не закончилось. Тем не менее, теперь глава полиции города официально покинул свой пост. «Начальник УМВД России по городу Тюмени полковник полиции Владимир Рябенко написал с 8 августа 2013 года рапорт на отпуск с последующим увольнением из органов внутренних дел в соответствии с пунктом 3 статьи 40 Закона «О полиции» (по выслуге срока службы, дающего право на получение пенсии)»,— сказано в сообщении ведомства.
    Утешает лишь то, что существуют и другие, честные инспекторы.
    Cind vor semnala si politistii din MAI-ul lui Recean?
  109. OUP (14 August 2013) :
    nu degeaba domnule ai ajuns sa te ascunzi dupa un nume pemtru prosti (asa in cheama si pe berbecul vecinului meu)se vede ca cand scrii prostiile tale si mai ales atunci cand citesti alte comentarii TURBI de CIUDA. Iar opiniile tale mingaietoare pe cap si filosofiile sa i le bagi lui copiimulti al tau undeva mai adinc acolo unde iti este locul tau.
  110. Liviu (14 August 2013) :
    De regulă polițiștii sunt infiltrați în grupările criminale pentru a demasca activitatea acestora, dar în cazul dat hoții in lege ca Copiimulți au fost infiltrat în poliție pentru a submina reforma
  111. Procust (14 August 2013) :
    VASIOK BRATELA IDI SPATI
  112. George (14 August 2013) :
    Vedeți oameni buni cu ce se ocupă potaia? Sede in birou si singur isi posteaza comenturi in favoarea sa. Si asta din salariul pe care noi ii il platim. Rusine să va fie domnule falsificator
  113. Babacu (14 August 2013) :
    Unde se uita recean cu bodrug nu pot se inteleg…
  114. de la telenesti (14 August 2013) :
    Lati luat la capitala, akolo shi sa vil tinetsi, noi la teleneshti inapoi no sal mai primim, banditul naibii, trebuie fugarit cu furcile, copiimulti e un neam de hoti prapaditi si adulteri
  115. ion1 (14 August 2013) :
    tot mafia-Ion Druta cu Boris Druta(cu HAREMU) din Telenesti o transformat JUDECATORIA RM DE STAT BOTANICA in -IonDrutaSLR..Am dovezi in skris- Atac Raider.
    Ion Druta, presedintele Judecatoriei Botanica, este cuscru cu Mihail Ciugureanu, arhicunoscutul ex-presedinte al Curtii de Apel Chisinau pe timpul guvernarii PCRM.
  116. Marcel (14 August 2013) :
    O combinatsie perfecta banditul copiimulti, acoperisul acestuia Iura Apostolachi din PLDM si toata hunta de la MAI in frunte cu PLDM-istu RECEAN, jos hunta criminala, jos PLDM cu toti criminalii camelioni care au devenit activisti si membri de partid.
  117. Eugenia (17 February 2014) :
    probleme serioase am avut si noi cu Copiimulti,in 1997.
  118. 1111 (3 March 2014) :
    il cunosc pe Grigore Copiimulti de pe vremea cind activam in MAI ….mdaaa kiar nu merita acest om sa fie asa birfit……ei da gura lumii nu o mai opresti nimeni…))))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu